foto

Jelena Glazkova

  • nar. 16.1.1987 (34 let)
    Golitsyno, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Oseňu 41-go
2015 Jedinička
Rejting
2009 Nevesta ljuboj cenoj
2008 Zoluška.ru
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Samozvaněc (S07E02)
2012 Karpov (TV seriál)
Něžiť (S01E18)
Sliškom živoj dlja mertveca (S01E17)
Dlja druga (S01E16)
další epizody (7)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nočnaja gosťja (S01E02)
Profil ubijcy (TV seriál)
Šofjor (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky