foto

Maximilian Klas

  • nar. 1990
    Leipzig, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2016 Smyčka
2014 Imagonaut, Der
Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
Probezeit (studentský film)
Talfallzug (studentský film)
2003 Létající třída

TV seriály

2020 Bettys Diagnose (TV seriál)
Gegen alle Widerstände (S06E15)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Liebe hinter geschlossenen Vorhängen (E26)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
Charité (TV seriál)
Schwere Geburt (S02E02)
Heimatschuss (S02E01)
2018 In aller Freundschaft – Die Krankenschwestern (TV seriál)
Drei Freunde (S01E02)
SOKO Potsdam (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der wie ein Wolf tanzt (S15E27)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Test důvěry (S02E02)
Zpátky ve hře (S02E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geltungsdrang (S20E04)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Alles was ich bin (E06)
Familienbande (E05)
Am Scheideweg (E04)
další epizody (5)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Verlassen (S12E25)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2011 Siebenstein Mini (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2014 Světové války (TV seriál)
Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky