foto

John Corbett

  • nar. 9.5.1961 (57 let)
    Wheeling, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Joseph Corbett Jr. narozen 9. května 1962, americký herec a country zpěvák. Tenhle skoro 47letý herec se objevil v takových snímcích, jako seriál SEX VE MĚSTĚ (1998), kde si zahrál jednoho z osudových lásek Carrie Bradshaw, Aidna, nebo ve filmu MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA (2002), kde ho můžeme vidět jakožto Iana Millera.

Corbert se narodil ve Wheelingu, West Virginii, byl vychováván jako křesťan, nebyl nikdy ženatý, ale žije v dlouhodobém vztahu se starší herečkou a producentkou Bo Derek. Roku 1993 se objevil ve westernovém drama Tombstone pod jménem Barnes, vedle takových herců jako Kurt Russell nebo Val Kilmer.

V roce 1997 představoval hlavní postavu v americkém sci-fi seriálu NÁVŠTĚVNÍCI, kde byl unesen mimozemštany a následně považován za nepřítele lidstva. V roce 2003 si zahrál v seriálu LUCKY, pokerového hráče Michaela 'Lucky' Linklettera, žijícího v Las Vegas. Street Kings, to je akční drama, kde v roce 2008 ztvárnil roli detektiva Danteho Demille. Jeho zatím posledním snímkem je role Maxe Gregsona v seriálu UNITED STATES OF TARA(2009), který měl pouze nedávno svou premiéru.

John Joseph Corbett se nám také představil v televizních reklamách pro takové značky, jako např: Ford, Isuzu nebo MCI. V roce 2006 vydal své hudební album, jehož název je totožný s jeho jménem a nachází se na něm např. singl "Good to Go".

Veronika "nakiniki" Motúzová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diamond in the Dust
God's Not Dead: A Light in Darkness
The Silence
To All the Boys I've Loved Before
2017 All Saints
2016 Moje tlustá řecká svatba 2
My Dead Boyfriend
2015 Kluk od vedle
2014 Dvojnice
Kiss Me
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Widow Detective (TV film)
2011 Soudcova žena (TV film)
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 November Christmas (TV film)
Ramona
Sex ve městě 2
2009 Nenávidím Den Sv. Valentýna
Práce na dvojí úvazek
2008 Planina v ohni
Street Kings
2007 Manchild (TV film)
Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
Prokletí domu slunečnic
2006 Dreamland
2005 Hunt for Justice (TV film)
Větší než nebe
2004 Elvis už odešel
Nikdy to nevzdávej!
Život s Helenou
2003 My Dinner with Jimi
Naked Hotel (TV film)
2002 Moje tlustá řecká svatba
The Griffin and the Minor Canon (TV film)
2001 Lásce na stopě
Santův zatoulaný sob
Soukromé lži (TV film)
2000 Honička na chlapa
Na nejisté půdě (TV film)
Rocky Times (TV film)
Večeře po italsku
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
Ozónová díra (TV film)
1997 Sopka
1996 Morrisonovy vraždy (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
Rukojmí (TV film)
Wedding Bell Blues
1993 Tombstone
1991 Let vetřelce

TV seriály

2016 Mata Hari (TV seriál)
People of Earth (TV seriál)
Significant Other (S01E06)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Bang Bang (S02E10)
Rolling in the Deep (S02E09)
Ghosts of Skibbereen (S02E08)
další epizody (10)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Because We're Legion (S01E10)
Take My Picture by the Pool (S01E09)
Hard Out Here for a Pimp (S01E08)
další epizody (10)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neuzavřená záležitost (S07E12)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
Rudý tým (S04E18)
2011 Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Crunchy Ice (S03E11)
Train Wreck (S03E10)
další epizody (12)
2010 Famílie (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Open House (S02E10)
další epizody (12)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Snow (S01E11)
Betrayal (S01E10)
další epizody (12)
2003 Lucky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Prstýnkování (S04E16)
Převléknutí (S04E15)
Není všechno zlato (S04E14)
další epizody (4)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Řekni prostě ano (S04E12)
Pozdě bycha honit (S04E11)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
další epizody (8)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Přiznat nebo zatloukat? (S03E12)
Žít na ostří nože (S03E11)
Všechno nebo nic (S03E10)
další epizody (7)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 Zapadákov (TV seriál)
Tranquility Base (S06E23)
Let's Dance (S06E22)
Ursa Minor (S06E21)
další epizody (13)
1994 Zapadákov (TV seriál)
Realpolitik (S06E10)
Sons of the Tundra (S06E09)
Up River (S06E08)
další epizody (24)
1993 Zapadákov (TV seriál)
First Snow (S05E10)
A Cup of Joe (S05E09)
Heal Thyself (S05E08)
další epizody (25)
1992 Zapadákov (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E10)
Do the Right Thing (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
1991 Zapadákov (TV seriál)
Seoul Mates (S03E10)
Get Real (S03E09)
A-Hunting We Will Go (S03E08)
další epizody (17)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Aurora Borealis: A Fairy Tale for Big People (S01E08)
A Kodiak Moment (S01E07)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
další epizody (8)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Andílek Karen (S01E04)

Dokumentární

2005 Mise na Měsíc 3D

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace