foto

Nikolaj Perminov

  • nar. 12.5.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Poslední noc

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Posolstvo (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2015 Pautina (TV seriál)
Firma (S09E01)
2014 Kuraž (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dobryj čelovek (S14E06)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Smerť Petrovu! (S02E26)
Vera dolžna umereť (S02E25)
Zděs proljotsja krov (S02E23)
další epizody (5)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo ob isčeznuvšem těle (E18)
Braťja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zakon podlosti (S03E18)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Predatěl (S03E32)
Nikto (S03E26)
Novaja rabota (S03E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky