foto

Angelina Kuzněcova

  • nar. 28.5.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kem my ně staněm (TV film)

TV seriály

2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2015 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Profil ubijcy (TV seriál)
Potrošitěl (S02E12)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Stalkery (S01E23)
2012 Karpov (TV seriál)
Sliškom mnogo voprosov (S01E21)
Sliškom živoj dlja mertveca (S01E17)
Gosti iz prošlogo (S01E13)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Etot pojezd v ogně (S05E16)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky