foto

Alexej Zacharov

  • nar. 12.2.1973 (47 let)
    Zheleznogorsk, Kurskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tancy nasmerť
2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Roza proščalnych vetrov (TV film)
2007 Znak sudby (TV film)
2006 Znaki ljubvi

TV seriály

2018 Posolstvo (TV seriál)
2015 Profil ubijcy (TV seriál)
Vampir (S02E10)
2014 Perevozčik (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Železobetonnyj argument (S06E23)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Bojňa (S01E27)
Kolpak (S01E26)
další epizody (10)
Strana 03 (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo na děsert (S05E01)
Pjatnickij (TV seriál)
Palač dlja palača (S02E22)
Opasnyj čelovek (S02E13)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Džoker (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Platě na vypusknoj (S02E10)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Strach (S01E08)
Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Advokat (TV seriál)
Ďjavol krojetsja v dětaljach (S05E06)
Krasota trebujet žertv (S05E01)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky