foto

Andrej Soroka

  • nar. 26.5.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
2012 Povezjot v ljubvi (TV film)

TV seriály

2018 Vozmezdije (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mytari (S04E07)
Košmar na ulice Cvetočnaja (S04E06)
2016 Medsestra (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
Profil ubijcy (TV seriál)
Potrošitěl (S02E12)
2014 Kuraž (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Poslednij raund (S04E30)
další epizody (30)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vorovskaja spravedlivosť (S02E06)
Pacijent (S02E01)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Sdělka s sovesťju (S03E28)
další epizody (29)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Zverinaja staja (S01E30)
Bojňa (S01E27)
Kolpak (S01E26)
další epizody (8)
Maryna Rošča (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
další epizody (32)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (29)
Zajcev+1 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Montě-Kristo s Taganki (E23)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Istrebitěl bratvy (S02E01)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Naslednik (S04E25)
Strach (S04E17)
Monstr (S04E03)
2009 Meč (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Advokat (TV seriál)
Ďjavol krojetsja v dětaljach (S05E06)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky