foto

Andrej Perunov

  • nar. 21.5.1959 (60 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zatměnije
2016 Tajna kumira
Věra
2015 Každyj 88
2013 Osobyj slučaj
2010 Alexandra (TV film)
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1994 Serp i molot
Železnyj zanavěs
1991 Fejofanija, risujuščaja směrť
1986 Ja sdělal vsjo, čto mog

TV seriály

2019 Sezon dožděj (TV seriál)
2018 God kultury (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Polosa prepjatstvij (S09E06)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Sinchronistki (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Ljubov v rozyske (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Rozysk (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Razvod (E12)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Kolpak (S01E26)
Sliškom mnogo voprosov (S01E21)
Něžiť (S01E18)
další epizody (11)
Maša v zakoně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vystrel (S02E19)
Pjatnickij (TV seriál)
Palač dlja palača (S02E22)
Rasplata (S02E15)
Ekzamen (S02E14)
další epizody (5)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Braťja (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Etot šou-bizněs (S01E16)
Objekt 11 (TV seriál)
Dva v odnom (E05)
Pjatnickij (TV seriál)
Odin iz nas (S01E30)
Metka (S01E26)
Kadry (S01E25)
další epizody (20)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Klassnyje mužiki (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
2009 Barvicha (TV seriál)
Cyganki (TV seriál)
Krem (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vam na pogony (S01E42)
Zakon surov, no eto zakon (S01E28)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Revnosť (S02E16)
Advokat (TV seriál)
Lož (S03E03)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky