foto

Whitney Ransick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Vítr do plachet (TV film)
1998 Shock Television
1994 Vraždící zbraň

TV seriály

2008 Smallville (TV seriál)
Spící agent (S07E17)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Divokost (S07E03)
Bludiště (S06E12)
2006 South Beach (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Striga (S01E18)
Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
Zrádná příroda (S06E03)
Médium (S05E21)
další epizody (4)
2005 Smallville (TV seriál)
Návrat v pravý čas (S05E03)
Duch (S04E18)
2003 Tremors (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
1993 Bedna (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2013 Misfire: The Rise and Fall of the Shooting Gallery

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1990 B.F.D.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky