foto

Henry Fielding

  • nar. 22.4.1707
    Sharpham Park, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.10.1754 (47 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1977 Joseph Andrews - kniha
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones - kniha
1963 Tom Jones - kniha

TV seriály

1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál) - kniha
1961 Amelia (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Sudca vo vlastnej pasci (TV film) - divadelní hra
1969 Lock Up Your Daughters! - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky