foto

Sajo Jamamoto

  • nar. 13.4.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Júri!!! on ICE 4DX
2015 Endless Night

TV seriály

2016 Júri!!! on ICE (TV seriál)
2014 Space☆Dandy (TV seriál)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Wooser no sono higuraši (TV seriál)
2008 Mičiko to Haččin (TV seriál)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
2005 Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
2004 Samurai Champloo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Júri!!! on ICE (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace