foto

Tobias Ineichen

  • nar. 18.5.1964 (55 let)
    Luzern, Švýcarsko

Biografie

Scenárista a režisér. Vysokou školu vizuálního umění v Ženevě (ESAV) absolvoval snímkem Výstřižek (Le Découpage, 1989). Věnuje se hrané a TV tvorbě i reklamám. Debutoval dramatem Dilema (Dilemma, 2002), dále se podepsal pod snímky Jimmie (2008) či Klára a tajemství medvědů (Clara und das Geheimnis der Bären, 2012).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2017 Tatort - Kriegssplitter (TV film)
2015 Upload (TV film)
2014 Tatort - Verfolgt (TV film)
2013 Tatort: Geburtstagskind (TV film)
2012 Klára a tajemství medvídků
Tatort - Skalpell (TV film)
2011 Das Duo - Tödliche Nähe (TV film)
2008 Jimmie (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
2007 Du Gehörst mir (TV film)
2006 Sonjas Rückkehr (TV film)
2005 Místo činu - Vánice (TV film)
2002 Dilemma (TV film)
1997 Hai

TV seriály

2004 Flamingo (TV seriál)
1999 Lüthi und Blanc (TV seriál)

Dokumentární

1993 Tage im Galopp

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Upload (TV film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1991 Der grüne Berg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace