foto

Lauren Eckstrom

  • nar. 2.5.1984 (35 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 American Bandits: Frank and Jesse James
2008 Birthmark
2001 Anděl na skřipci
1999 Třináctý rok (TV film)
1997 Hvězdné dítě
1995 Čtvrťák a Pepř

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky