foto

Barbara Kelly

  • nar. 5.10.1924
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 14.1.2007 (82 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Rozsudek smrti - a.z.
1960 Alice Through the Looking Box (TV film)
1959 Bouřlivý let
The Flying Fontaines
1953 Love in Pawn
1952 Castle in the Air
Glad Tidings
1951 A Tale of Five Cities
Treasure on Pelican (TV film)
1950 Carissima
The Desert Hawk

TV seriály

1981 Magnum (TV seriál)
Dick McWilliams (S02E10)
1967 Dee Time (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 The Texan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 Kaleidoscope (TV seriál)

Dokumentární

1999 Space (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)
1951 What's My Line (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky