foto

Kristen Cloke

  • nar. 2.9.1968 (48 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Magnificat
2006 Černé Vánoce
2003 Krysař Willard
2000 Nezvratný osud
1997 Zběsilost
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV film)
1994 Long Road Home (TV film)
Part of the Family, A (TV film)
1993 Matka nevěsty (TV film)
1992 Caged Fear
Ďábelská frekvence
1991 Muž na ženění
1990 Megaville

TV seriály

2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Careful What U Wish 4 (S01E14)
1998 Milénium (TV seriál)
The Time Is Now (S02E23)
The Fourth Horseman (S02E22)
Anamnesis (S02E19)
další epizody (7)
1997 Milénium (TV seriál)
Midnight of the Century (S02E10)
19:19 (S02E07)
Monster (S02E04)
1996 Akta X (TV seriál)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Na hlavní třídě (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up
2007 May All Your Christmases Be Black
2006 What Have You Done?: The Remaking of 'Black Christmas' (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace