foto

Kristen Cloke

  • nar. 2.9.1968 (48 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
2011 Magnificat
2006 Černé Vánoce
2003 Krysař Willard
2000 Nezvratný osud
1997 Zběsilost
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV film)
1994 Long Road Home (TV film)
Part of the Family, A (TV film)
1993 Matka nevěsty (TV film)
1992 Caged Fear
Ďábelská frekvence
1991 Muž na ženění
1990 Megaville

TV seriály

2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Careful What U Wish 4 (S01E14)
1998 Milénium (TV seriál)
The Time Is Now (S02E23)
The Fourth Horseman (S02E22)
Anamnesis (S02E19)
další epizody (7)
1997 Milénium (TV seriál)
Midnight of the Century (S02E10)
19:19 (S02E07)
Monster (S02E04)
1996 Akta X (TV seriál)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Na hlavní třídě (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up
2007 May All Your Christmases Be Black
2006 What Have You Done?: The Remaking of 'Black Christmas' (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace