foto

Constance Dollé

  • nar. 1974
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Femme la plus assassinée du monde
2017 La Mélodie
2013 Nos héros sont morts ce soir
Sopka
2012 Mes Héros
2011 Part des anges, La (TV film)
2009 Cet été là (TV film)
Je ne dis pas non
Le Bourgeois gentilhomme (TV film)
Le Siffleur
Oscar et la Dame Rose
Znovu vstaň
2008 Clémentine (TV film)
Fool Moon
Inéluctable (TV film)
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
On choisit pas ses parents (TV film)
Svědci
Trois amis
2006 Une saison Sibélius (TV film)
Ze dne na den
2005 Les mariages d'Agathe (TV film)
Několik slov lásky (TV film)
Pobuda
2004 Bottes, Les (TV film)
Caution personnelle (TV film)
2003 Miluji Vás, Výsosti (TV film)
Poil de carotte (TV film)
Toutes les filles sont folles
Vražedné prázdniny (TV film)
2002 Matka a dcera - návod k použití (TV film)

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Sorpasso (S02E08)
Diprotodon (S02E07)
Remontada (S02E06)
další epizody (8)
2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
L'Embarquement (S07E12)
Le Vernissage (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2015 Malaterra (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Libération (S06E12)
Arrestations (S06E11)
La Loi du désir (S06E10)
další epizody (8)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Tři výstřely (S05E08)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (7)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
další epizody (5)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
Jak se jmenuješ? (S03E09)
další epizody (10)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Loterie (S02E01)
Hrůza (S01E06)
Temné kroky (S01E05)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2003 Et toc! (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace