foto

Sylwia Wysocka

  • nar. 5.10.1962 (56 let)
    Garwolin, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Klajmax
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Lawstorant
2002 Chopin: Touha po lásce
2000 To my
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1996 Wezwanie
1993 Mejdan
1992 Cynga
1991 Eminent Domain
Rozmowy kontrolowane
1990 Silnější než já
1989 Gorzka miłość
1988 Cyrk odjezdza
Kolory kochania
Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Wherever You Are...
1987 Aniol w szafie
1985 Na wolnosc (TV film)

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Niewinny (S03E10)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Palce lizać (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace