foto

Sylvia Agnes Muc

  • nar. 5.10.1973 (46 let)
    Jastrzebie-Zdrój, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky