foto

Cristian Stelluti

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sesso e altri inconvenienti
2019 A_MORS
Forse è solo mal di mare
2016 Il Ragazzo Della Giudecca
Milano in the Cage
2013 Rivalové

TV seriály

2019 Extravergine (TV seriál)
Made in Italy (TV seriál)
2015 Solo per amore (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Un passo dal cielo (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
2001 Cento vetrine (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A_MORS

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky