foto

Tom Beck

  • nar. 26.2.1978 (42 let)
    Norimberk, Západní Německo

Biografie

Hnědooký rodák z Norimberku je českým divákům znám především rolí vrchního komisaře Bena Jägera v televizním seriálu KOBRA 11.

Na bavorské akademii Augusta Everdinga v Mnichově vystudoval herectví a tanec, ve svém CV uvádí, že ovládá hru na 4 hudební nástroje a k tomu zvládne pět tanců, plynně mluví anglicky, francouzsky a samozřejmě německy.

Objevil se i na prknech co znamenají svět, za zmínku stojí například role v muzikálech GREASE (Theater St.Gallen) nebo v ELLING (Metropol Theater in Munich). Dále jsme mohli spatřit Toma v seriálech UNSER CHARLY (kde hrál např. i Johannes Brandrup) nebo v POLIZEIRUF - TOD IM BALLHAUS.

Je vysoký 184 cm.

Martin "žvanimírek" W

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slečna Dolittle
2017 Abi '97 - gefühlt wie damals (TV film)
Rockstars zähmt man nicht (TV film)
2016 Dating Alarm (TV film)
Männertag
SMS pro tebe
Stadtlandliebe
2015 Die abhandene Welt
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
2014 Alles Ist Liebe
Irre sind männlich
Otcem na poslední chvíli
2013 Ohne Gnade
Schlussmacher
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Geister: All Inclusive
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2009 Kuře s ušima
2008 Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)
Šípy lásky (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Dámy z Parkalle (TV film)
Miss Lucifer!
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Rodný statek (TV film)
Suche, Die
2005 Reblaus (TV film)
Červená Karkulka (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Eine unter Tausend (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Kompression (S02E08)
další epizody (10)
2017 You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
Noob (S01E04)
další epizody (6)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
E.M.P. (S01E11)
Magnetismus (S01E10)
Thermodynamik (S01E09)
další epizody (10)
2015 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé rozhodnutí (S18E07)
Velký návrat (S18E06)
Divoká zvířata (S18E05)
další epizody (17)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Akce Hiob (S17E07)
Bez kousku svědomí (S17E05)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
další epizody (12)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S16E09)
S miminem v náručí (S16E07)
Rodinné záležitosti (S16E06)
další epizody (15)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
Auto budoucnosti (S15E06)
Napadení (S15E05)
další epizody (13)
2009 Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Milovaný nepřítel (S14E09)
Rýn v plamenech (S14E08)
Kartel (S14E07)
další epizody (15)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Pohřbený zaživa (S13E09)
Osobní strážce (S13E08)
Muž v pozadí (S13E07)
další epizody (9)
2007 Böse Mädchen (TV seriál)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Starke Söhne (S09E38)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Objekt der Begierde (S04E03)
2002 Schulmädchen (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Tom Beck - Ain't Got You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Grill den Henssler (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2009 Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
Schlag den Star (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2012 Tom Beck - Ain't Got You (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(51)