foto

Olof Rhodin

  • nar. 31.8.1948 (71 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Realita
1999 Malá vánoční pohádka
1997 Evil Ed
1991 Underjordens hemlighet
1986 Bödeln och skökan (TV film)

Dokumentární

1987 Låt änglarna rida i pausen - vyp.

Režijní filmografie

Dokumentární

1987 Låt änglarna rida i pausen

Producentská filmografie

Dokumentární

1987 Låt änglarna rida i pausen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky