foto

Jean-Luc Bilodeau

  • nar. 4.11.1990 (30 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Pochází z města Vancouver v Kanadě, kde se narodil Raymondovi a Barbře. Původně chtěl Jean-Luc tancovat, ale jeho sestra Daniella, která dělá agentku filmovým hvězdám ho přivedla k herectví. To se mu nakonec natolik zalíbilo, že s tancováním skončil a začal se věnovat naplno herectví. Právě kvůli tomu se nepřihlásil na univerzitu.

Poprvé se před kamerou objevil v roce 2004 ve filmu ILL FATED, kde hrál malého Bobbyho. Objevil se také v jedné epizodě LOVCŮ DUCHŮ, nicméně do povědomí se dostal divákům až v seriálu KYLE XY, kde působil od roku 2006 až do roku 2009 v roli Joshe Trägera. V těchto letech zároveň stihl i malé roličky ve filmech HALLOWEENSKÁ NOC a SPECTACULAR!. Avšak natolik se zalíbil zástupcům Disney Channel, že mu v roce 2010 dali jednu z hlavních rolí ve filmu 16 PŘÁNÍ po boku Debby Ryan. Poté se objevil ve filmu NEJLEPŠÍ HRÁČ, kde se zhostil role Ashe. Rok 2012 je pro Jeana-Luca Bilodeaua zatím tím největším, natáčí hned dva filmy: LOL: LAUGHING OUT LOUD a PIRANHA 3DD.

Kam se hvězda JL nebo taky J-Biddy, jak mu přátelé rádi říkají zařadí se zatím neví; jedno je však jisté, tento 178 cm vysoký mladíček, který nyní žije v Los Angeles ve státě Kalifornie má dobře našlápnuto.

Akesha

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axis
2016 Casa Vita (TV film)
2015 All in Time
2014 Expecting Amish (TV film)
2013 Love Me
2012 LOL
Piraňa 3DD
2011 Nejlepší hráč (TV film)
2010 16 přání (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2007 Halloweenská noc
2004 Ill Fated

TV seriály

2020 Carol's Second Act (TV seriál)
Carol's Crush (E16)
Top of the List (E15)
Secrets (E14)
další epizody (6)
2019 Carol's Second Act (TV seriál)
Merry December 19th (E10)
Therapy Dogs (E09)
Sick and Retired (E08)
další epizody (10)
2017 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Daddy's Girl (S06E11)
What's in the Box?! (S06E10)
The Rebound (S06E09)
další epizody (11)
2016 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
My Fair Emma (S05E20)
Condom Conundrum (S05E19)
She Said, Ben Said (S05E18)
další epizody (20)
2015 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Nice Day for a Wheeler Wedding (S04E22)
What Happens in Vegas (S04E21)
Till Dress Do Us Part (S04E20)
další epizody (20)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Wonderful Emma (S04E02)
Strip or Treat (S04E01)
You Can't Go Home Again (S03E21)
další epizody (23)
2013 Hey Tucker! (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Emma's First Christmas (S02E16)
Surprise! (S02E15)
The Playdate's the Thing/The Emma Dilemma (S02E14)
další epizody (16)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Something Borrowed, Something Ben (S01E10)
A Wheeler Family Christmas Outing (S01E09)
The Daddy Whisperer (S01E08)
další epizody (10)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Scary Mary: Part 2 (S01E22)
Scary Mary: Part 1 (S01E21)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
No Ordinary Mobster (E07)
2009 Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (10)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Pekelný Halloween (S04E07)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Memory Serves (S01E08)
další epizody (10)

Hudební videoklipy

2010 Debby Ryan - A Wish Comes True Everyday! (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce