foto

Tim Ware

  • nar. Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2018 Behind the Movement (TV film)
Bolden!
Night School
2017 Oscar Pistorius: Blade Runner Killer (TV film)
2016 The Christmas Swap (TV film)
2015 The Squeeze
The World Made Straight
2014 Sabotáž
2013 42
House of Bodies
2012 Co čas nezahojil
Neobyčejný život Timothyho Greena
2010 Loving the Bad Man
Secretariat
2008 American Violet
Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Death in the Woods, A
List, The
Three Days to Vegas
2006 Objednávka na nevěru
Pod malovanou plachtou
2005 Complete Guide to Guys
Kurýr 2
Walk the Line
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Sklapni a polib mě
2003 Presumpce viny
Zrůda
2001 All You Need
2000 Road Trip
Vzpomínka na Titány
1999 Wayward Son
1998 Nástrahy lásky
První liga 3: Zpátky do druhé ligy
1994 Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
Život naruby
1993 Ročník 61 (TV film)
1992 Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
1991 Basket Case 3
Carolina Skeletons (TV film)
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Stalo se v Cold Sassy (TV film)
Traveling Man (TV film)
1988 Pravý Američan
1987 L.B.J.: První léta (TV film)

TV seriály

2016 Bloodline (TV seriál)
Part 15 (S02E02)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2013 Rectify (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
Zločin a trest (S02E01)
2012 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 17 (S03E04)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Falešná identita (S01E10)
1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace