foto

Hannelore Hoger

  • nar. 20.8.1942 (78 let)
    Hamburk, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lang lebe die Königin (TV film)
2019 Hotel Heidelberg - ... wer sich ewig bindet (TV film)
2018 Hotel Heidelberg - ... Vater sein dagegen sehr (TV film)
Hotel Heidelberg - Kinder, Kinder! (TV film)
2016 Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
2015 Frau Roggenschaubs Reise
Heidi, děvčátko z hor
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Nebudu se přehnaně rozčilovat
Nichts für Feiglinge (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Osudový břeh (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Die Frau am Meer
Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
Jindřich IV. Navarrský
2009 Ellas Geheimnis (TV film)
Pretty Mama (TV film)
2008 O statečném krejčíkovi (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Die sanfte Schminke des Lichts
Scénář lásky (TV film)
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Hölle im Kopf (TV film)
2004 Fiesta der Leidenschaft (TV film)
2003 Hamlet_X
Když přijdou Vánoce (TV film)
Weihnachten im September (TV film)
2002 Pest - Die Rückkehr (TV film)
2001 Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Falešná láska (TV film)
1999 After Play (TV film)
Dlouhé vítání, krátké sbohem
Zabijáci
1998 Nachspiel (TV film)
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 Mord im Klinikum (TV film)
1994 Grenzgänger
Himmel und Hölle (TV film)
1993 Border Crossing
Chopin - Bilder einer Trennung
1991 Kollege Otto (TV film)
Lippels Traum
Tandem (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)
1987 Jakub za modrými dveřmi
1986 Der Sommer des Samurai
Fernes Leben, Ein (TV film)
1984 Super
Tausend Augen
1983 Eisenhans
1982 Frau im rosa Mantel, Die (TV film)
Schlaflose Tage (TV film)
Zkouška síly (TV film)
1980 Defekte (TV film)
Tag an dem Elvis nach Bremerhaven kam, Der
1979 Max und Traudl (TV film)
Patriotka
1978 Freddie Türkenkönig (TV film)
1977 Geisel, Die (TV film)
Heinrich
Mensch Mutter (TV film)
1976 Pomocník
1975 Eiszeit
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1972 Der Marquis von Keith (TV film)
Willi Tobler und der Untergang der 6. Flotte (TV film)
1971 Der Pott (TV film)
Der große Verhau
1970 Piggies (TV film)
Unbezähmbare Leni Peickert, Die (TV film)
Wir verbauen 3 x 27 Millia. Dollar in einen Angriffsschlachter
1968 Artisté pod kopulí cirkusu
1965 Zeitsperre (TV film)

TV seriály

2021 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und der schönste Tag (E14)
2017 Bella Block (TV seriál)
Am Abgrund (E38)
Stille Wasser (E37)
2015 Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2014 Bella Block (TV seriál)
Für immer und immer (E35)
2013 Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
Hundskinder (E33)
2012 Bella Block (TV seriál)
Unter den Linden (E32)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2011 Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2010 Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2009 Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2008 Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
Reise nach China (E24)
2007 Bella Block (TV seriál)
Weiße Nächte (E23)
Blackout (E22)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Die Toten vom Karst (E01)
Bella Block (TV seriál)
Mord unterm Kreuz (E21)
Das Glück der Anderen (E20)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
2004 Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
Hinter den Spiegeln (E16)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2001 Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
Schuld und Liebe (E10)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
Blinde Liebe (E08)
Abschied im Licht (E07)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1997 Bella Block (TV seriál)
Tod eines Mädchens (E04)
Geldgier (E03)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Liebestod (E02)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
1992 Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Unversöhnlich (S01E263)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Místo činu (TV seriál)
Schweigegeld (S01E106)
Mitternacht, oder kurz danach (S01E103)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)

Dokumentární

2017 Werner Nekes – Das Leben zwischen den Bildern
2009 Die poetische Kraft der Theorie & Alle Gefühle glauben an einen glücklichen Ausgang
2008 Nachrichten aus der ideologischen Antike. Marx – Eisenstein – Das Kapital
2004 Die besten Seiten von... (TV film)
1998 Meisterspiel, Das
1978 Německo na podzim

Divadelní záznam

1983 Der Groß-Cophta (divadelní záznam)
1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
1969 Marija (divadelní záznam)
1966 Wilhelm Tell (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky