foto

Dianna Miranda

  • nar. 13.3.1967 (52 let)
    East Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Night Drive
Tone-Deaf
2017 Dead Night
2007 Valentina a její tango
2006 McBride: Padlý idol (TV film)
2002 Malý John (TV film)
1999 Dead Punkz
1997 Sběratel polibků
1995 Na plný pecky
Not of This Earth
1994 Erotique
Milión k jedné
1992 Double 0 Kid, The
Proměna Betty Lou

TV seriály

2014 Killer Women (TV seriál)
2011 Dexter (TV seriál)
Polda a bandita (S06E03)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Dvě rodiny (S02E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Přepadení (S02E16)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Our Gang (S01E02)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Bratrství (S01E07)
Taina (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Kdopak to štěká (S03E21)
JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
Policie New York (TV seriál)
Láska ke štěňatům (S09E08)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky