foto

John Moore

  • nar. Burton on Trent, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fool, The
1987 Říše slunce
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1979 Tess
1978 Animace naživo
I teleftaia ptisi
1976 Kaftes diakopes
1975 Evridiki BA 2O37
I Don't Want to Be Born
To gymno kentri
1971 Been Down So Long It Looks Like Up to Me
Burke and Hare
Countess Dracula
1969 Barrister at Law (TV film)
Kapitán Nemo a podmořské město
1967 Frozen Dead, The
1965 Act of Murder
1964 Verdict, The
1961 Carry On Regardless
1960 The Two Faces of Dr. Jekyll
1959 Hidden Homicide
1952 Bet Your Life (TV film)

TV seriály

1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Kim & Co. (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Full House (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
His Lordship Entertains (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Jude the Obscure (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Intrigue (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Idiot (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Nathaniel Titlark (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.
1985 Day the Universe Changed, The (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky