foto

Cicely Paget-Bowman

  • nar. 13.12.1907
    Bedford Park, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.5.2005 (97 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Znamení trojúhelníku
1960 Soudní procesy s Oscarem Wildem
1956 Dry Rot
1954 Isn't Life Wonderful!
1950 Carissima
The Miniver Story
1936 Tudor Rose
1935 Žena v tajné službě
1932 Tonight's the Night: Pass It On

TV seriály

1972 The Protectors (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
Nana (TV seriál)
1967 Reluctant Romeo, The (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky