foto

Julian D'Albie

  • nar. 3.11.1892
    Dalhey, Dublin, Irsko
  • zem. 6.4.1978 (85 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Ruling Class, The
1970 Ještě jednou
1959 The Night We Dropped a Clanger
1958 Corridors of Blood
1955 Room in the House
1952 Time Gentlemen Please!
1951 Scrooge
The Lady with the Lamp
1950 The Poltergeist (TV film)
1949 Edward, My Son
Golden Arrow
Man's House, A (TV film)
Now Barabbas
Stop Press Girl
1947 Jak vzpomínáme
1944 Welcome, Mr. Washington
1940 Tilly of Bloomsbury
1938 St. Simeon Stylites (TV film)

TV seriály

1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1969 The First Churchills (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Buddenbrooks (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Lorna Doone (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Nathaniel Titlark (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky