foto

Miriam Candurro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fino ad essere felici
2017 I peggiori
Veleno
2016 Vieni a vivere a Napoli!
2008 Seconda volta non si scorda mai, La
2006 Tajemství hrobky
2005 Angela (TV film)
2004 Ukradené dětství

TV seriály

2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Sotto copertura: La cattura di Zagaria (TV seriál)
2015 Sotto copertura (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky