foto

Mary Hinton

  • nar. 17.2.1896
    Chelsea, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.2.1979 (82 let)
    Exbury, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 King's Rhapsody (TV film)
1953 Always a Bride
Sie fanden eine Heimat
1952 Something Money Can't Buy
The Second Mrs. Tanqueray
1951 Bílé chodby
1949 It's Not Cricket
Trottie True
1948 Pygmalion (TV film)
Quartet
The Winslow Boy
Zastávka smrti
1942 Women Aren't Angels
1940 Gaslight
Poison Pen
1939 Fame of Grace Darling, The (TV film)
Suspect (TV film)
The Pelican (TV film)
1938 London Wall (TV film)
White Chateau, The (TV film)
1935 Once in a New Moon

TV seriály

1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Swizzlewick (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky