foto

Pamela Alan

  • nar. 9.6.1921 (99 let)
    Agra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1954 The Three Princes (TV film)
1953 Death Goes to School
Noose for a Lady
1952 Temple Folly (TV film)
1949 Jane Eyre (TV film)
1948 Pokusný králík

TV seriály

1972 General Hospital (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1953 Teckman Biography, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky