foto

Gregory McKinney

  • nar. 7.2.1957
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 12.4.1998 (41 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Crossfire
Má je msta
1996 Likvidátor
1995 Mortal Kombat
Vlak plný peněz
1994 Dokonalá maska
Policajt v Beverly Hills III
Terminal Voyage
1992 Krvavá pěst III
1990 Námořní pěchota
1989 Vietnam War Story: The Last Days
1987 Podezřelý

TV seriály

1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
TKO (S01E15)
Ellen (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Tanner '88 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace