foto

Monica Raymund

  • nar. 1986
    St. Petersburg, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Monica Raymund se narodila a vyrůstala v St Petersburgu, na Floridě. Je absolventkou hereckého programu na Juilliard School, kde získala prestižní cenu Johna Housemana za závazek a oddanost k rozvoji mladých amerických herců.

Po dokončení studia a učinkování v pár krátkých filmech, Monica hostovala v jubilejní 200. epizodě seriálu ZÁKON A POŘÁDEK (08), po boku např. Robina Williamse. Krátce na to dostala prozatím její nejlukrativnější roli, a to v seriálu ANATOMIE LŽI (09-11). Na začátku kariéry se tak může učit od dalšího významného umělce, Tima Rotha.

Lukáš "TooMoneyToo" Urban

Herecká filmografie

Filmy

2014 Happy Baby
2013 Brahmin Bulls
2012 Smrtelné lži
2008 Love? Pain
2007 Fighter

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Profiles (S05E16)
Chicago Fire (TV seriál)
Looking for a Lifeline (S06E14)
Hiding Not Seeking (S06E13)
The F Is For (S06E12)
další epizody (8)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Promise (S05E03)
Fagin (S04E21)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (20)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Brother's Keeper (S02E04)
Malignant (S01E05)
Chicago P.D. (TV seriál)
300,000 Likes (S04E07)
Hit Me (S03E13)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
Stepping Stone (S01E01)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Bitcoin For Dummies (S03E13)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Critical Condition (S02E03)
Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Ztracené dítě (S03E12)
Záchranářka (S03E11)
další epizody (13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (6)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Tma a světlo (S02E21)
Odhalený (S02E20)
další epizody (12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Dobrý odhad (S02E09)
Vánoční mise (S02E08)
další epizody (23)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Authority (S09E17)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace