foto

Hayley McFarland

  • nar. 29.3.1991 (27 let)
    Edmond, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka, zpěvačka a tanečnice. Objevila se v dětských rolích v několika divadelních a muzikálových představeních (Titanic, Śumař na střeše, Za zvuků hudby). Po mnoho let se učila herckému řemeslu pod vedením Michelle DeLong z ACTS (Actors Casting & Talent Services).

Absolvovala mnoho úspěšných kastingů na televizní (GILMOROVA DĚVČATA, POHOTOVOST, MYŠLENKY ZLOČINCE) i filmové dětské role (POSEDLÁ DÉMONEM, AN AMERICAN CRIME, OKŘÍDLENÉ BYTOSTI).

Vzhledem k jejímu vzezření se jí v dětství přezdívalo "Lidská panenka".

Roman "kikulin" Porteš

Herecká filmografie

Filmy

2013 V zajetí démonů
2008 Okřídlené bytosti
2007 Americký zločin
2006 Posedlá démonem

TV seriály

2014 Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Faith and Despondency (S07E10)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
další epizody (9)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
John 8:32 (S06E09)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čajové lístky (S05E03)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Ztracené dítě (S03E12)
Záchranářka (S03E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Tma a světlo (S02E21)
Odhalený (S02E20)
další epizody (12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Dobrý odhad (S02E09)
Vánoční mise (S02E08)
další epizody (15)
Tara a její svět (TV seriál)
Betrayal (S01E10)
Work (S01E03)
Aftermath (S01E02)
Médium (TV seriál)
New Terrain (S06E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Cirkus v cirkuse (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Válka se vrací domů (S14E01)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace