foto

Ruslan Korněkov

  • nar. 20.8.1987 (32 let)
    Vitebsk, Vitebskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blokbaster
2016 Mafija
Vsjo o mužčinach
2014 Šagal i Malevič

TV seriály

2018 Drajv (TV seriál)
2016 Agentstvo skrytych kamer (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Tretij pojedinok (TV seriál)
2014 Karpov (TV seriál)
Vojna i mir (S03E20)
Vybiraja storonu (S03E18)
Staryj drug (S03E15)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky