foto

Jamie McBride

  • nar. 6.4.1969 (50 let)
    Venice, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dirty
2008 Fix
Otis
2007 Transformers
2006 Babel
2005 Ostrov
Salon krásy
2004 Collateral
Sucker Free City (TV film)
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)

TV seriály

2019 A Place Called Hollywood (TV seriál)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Zúčtování (S07E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sedmé nebe (S09E23)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky