foto

Jon Tenney

  • nar. 16.12.1961 (57 let)
    Princeton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Racek
2017 Story of a Girl (TV film)
2015 Trable o Vánocích
2014 Co s láskou
2013 Naši a já
2011 Green Lantern
Year in Mooring, A
2010 Králičí nora
Legie
Radio Free Albemuth
2009 Otčím
2005 Looking for Comedy in the Muslim World
2003 Second Born
Sixteen to Life (TV film)
2002 40
Supersvůdníci 2
2000 Na mě se můžeš spolehnout
1999 Advice From a Caterpillar
Entropy
Love American Style (TV film)
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Tráva je zlatej důl
With Friends Like These...
1997 Jen blázni spěchají
Rošády lásky
Soumrak rodiny Goldových (TV film)
1996 Fantom
Hollywood Boulevard
Prsten (TV film)
1995 Nixon
Zachraňte Willyho 2
1994 Assassination
Lassie
Policajt v Beverly Hills III
1993 Staří mládenci
Tombstone
1991 Daughters of Privilege (TV film)
Předem vinni
1990 Noční vidiny (TV film)
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Drsná odplata (TV film)

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
If You Have Ghosts (S03E05)
The Big Never (S03E03)
The Great War and Modern Memory (S03E01)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
Expectation (E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
Za každou cenu 3/4 (S06E12)
2017 Hand of God (TV seriál)
What a Man Can Be (S02E09)
When You Pull the Trigger (S02E07)
I See That Now (S02E05)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tlaková vlna 2/2 (S05E21)
Křižovatka (S05E19)
Selhání srdce (S05E14)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
další epizody (7)
2015 Hand of God (TV seriál)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
One Saved Message (S01E08)
For the Rain to Gather (S01E06)
další epizody (5)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Ve spárech štěstěny (S04E08)
Náhodný cíl (S04E07)
další epizody (5)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zkouška ohněm (S03E14)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
Pomsta je sladká (S03E09)
další epizody (6)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Extáze a agonie (S01E04)
další epizody (4)
Newsroom (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (16)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Vědecký veletrh (S04E12)
Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (4)
Americký táta (TV seriál)
Wife Insurance (S05E15)
Live and Let Fry (S05E11)
Family Affair (S05E10)
Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
2007 Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Ve službách krále: 1. část (S02E14)
Přehnaná horlivost (S02E13)
další epizody (15)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
2004 Joint Custody (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Kousek lásky (S03E01)
1996 Good Company (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Half-Way Horrible (S05E12)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Spojenci (S04E16)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Faleš (S02E15)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace