foto

Grecia Colmenares

  • nar. 7.12.1962 (56 let)
    Valencia, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Vypůjčené životy (TV seriál)
1996 Amor sagrado (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
Día que me quieras, El (TV seriál)
1993 Milagros, nekonečné obzory (TV seriál)
1992 Primer amor (TV seriál)
1991 Manuela (TV seriál)
1990 Romanzo (TV seriál)
1989 Rebelde (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1987 Grecia (TV seriál)
1985 María de nadie (TV seriál)
1984 Azucena (TV seriál)
Topacio (TV seriál)
1981 Marielena (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1980 Elizabeth (TV seriál)
1979 Estefanía (TV seriál)
1976 Carolina (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace