foto

Oscar Kightley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hon na pačlověky
Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
2012 Sione's 2: Unfinished Business
2006 Moje bláznivá polynéská svatba

TV seriály

2013 Harry (TV seriál)
2004 Bro'Town (TV seriál)
1998 Semisis, The (TV seriál)
1996 Telly Laughs (TV seriál)

Dokumentární

2008 Rocked the Nation (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sione's 2: Unfinished Business

TV seriály

2013 Harry (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Super City (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 7 Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace