foto

Kevin Mock

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Lady Policeman, The (TV film)
2000 Nezvaný host

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Witch Hunt (S04E02)
The Flash (TV seriál)
Harry and the Harrisons (S04E21)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Phone Home (S03E04)
Moonshot (S02E14)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Ohnivý kruh (S03E15)
Snaha se cení (S03E11)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Asi to tak mělo být (S02E16)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a souboj týmů (S04E18)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Hollywood Safari (TV seriál)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Doomworld (S02E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Leviathan (S01E13)
Progeny (S01E10)
další epizody (6)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Ouroboros (S05E08)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Opory (S03E13)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Přehlížený (S03E10)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Bo (S05E10)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Chuck a zoom (S05E01)
další epizody (7)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
Chuck a prsten se zirkonem (S04E03)
další epizody (9)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a predátor (S02E17)
Chuck a svalovec (S02E15)
další epizody (4)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a sensei (S02E09)
Chuck a bývalka (S02E06)
Chuck a rozchod (S02E03)
další epizody (4)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a univerzita (S01E07)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
Tagumo Attacks!!! (S04E05)
další epizody (6)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Abominations (S02E04)

Herecká filmografie

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace