foto

Kevin Mock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Lady Policeman, The (TV film)
2000 Nezvaný host

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Zari, Not Zari (S05E09)
Meet the Legends (S05E02)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Witch Hunt (S04E02)
The Flash (TV seriál)
Harry and the Harrisons (S04E21)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Phone Home (S03E04)
Moonshot (S02E14)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Ohnivý kruh (S03E15)
Snaha se cení (S03E11)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Asi to tak mělo být (S02E16)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a souboj týmů (S04E18)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Hollywood Safari (TV seriál)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Mistr iluze (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Doomworld (S02E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Leviathan (S01E13)
Progeny (S01E10)
další epizody (6)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Ouroboros (S05E08)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Opory (S03E13)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Přehlížený (S03E10)
2012 Breaking In (TV seriál)
The Hungover (S02E11)
The Legend of Hurley's Gold (S02E08)
Game of Jones (S02E04)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Bo (S05E10)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Chuck a zoom (S05E01)
další epizody (7)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a ulička hrůzy (S04E06)
Chuck a prsten se zirkonem (S04E03)
další epizody (9)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a predátor (S02E17)
Chuck a svalovec (S02E15)
další epizody (4)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a sensei (S02E09)
Chuck a bývalka (S02E06)
Chuck a rozchod (S02E03)
další epizody (4)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a univerzita (S01E07)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Daybomber (S01E01)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Romeo V Juliet: Dawn of Justness (S05E08)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
Terms of Service (S04E15)
Nip/Stuck (S04E14)
další epizody (8)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (7)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Abominations (S02E04)

Host

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky