foto

Jessica Chastain

  • nar. 24.3.1977 (41 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (64)

<< předchozí 1 2 3 4

Herecká filmografie

Filmy

2019 It: Chapter 2
The Division
X-Men: Dark Phoenix
2018 Spheres - vyp.
2017 Velká hra
Woman Walks Ahead
Úkryt v zoo
2016 Lovec: Zimní válka
Případ Sloane
2015 Marťan
Purpurový vrch
2014 Frøken Julie
Interstellar
Válka bez pravidel
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
2013 Mama
Movie: The Movie 2V
Salomé
Zmizení Eleanor Rigby: On
Zmizení Eleanor Rigby: Ona
2012 30 minut po půlnoci
C.K. Williams: Tar
Madagaskar 3
Země bez zákona
2011 Coriolanus
Strom života
Texaský kat
Touch of Evil
Wilde Salome
Úkryt
Černobílý svět
2010 Dluh
2009 Stolen
2008 Jolene
2006 Černovous (TV film)
2005 Dark Shadows (TV film)

TV seriály

2016 Zviřátka (TV seriál)
Turkeys (S01E10)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Friendly Skies (E02)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Holka od vedle (S01E07)
Pohotovost (TV seriál)
Odpusť a zapomeň (S10E16)

Dokumentární

2018 This Changes Everything
2017 I am Jane Doe - vyp.
2016 The Long Way Home: Making the Martian
2015 Jednota
2014 Interstellar: Nolan's Odyssey (TV film)
2013 Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
Svedeni a opuštěni
2011 Exploring 'The Tree of Life'

TV pořady

2017 The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 87. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 19th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2013 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
Katie (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards (TV pořad)
The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Film Fiend (TV pořad)
2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace