foto

Ulli Baumann

  • nar. 8.8.1962 (58 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Hry lásky v Samlundu (TV film)
Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
2016 Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
Jana a dobrodruh: Návrat do Afriky (TV film)
Jana a dobrodruh: Osamělé rozhodnutí (TV film)
2014 Drunter & Brüder (TV film)
Inga Lindström: Láska v Sommerlundu (TV film)
2013 Inga Lindström: Tajná seznamka (TV film)
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
Láska v divočině (TV film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
Hlas srdce (TV film)
Nevhodný snoubenec (TV film)
Neviditelná láska (TV film)
Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2008 Čtyři do páru (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
Die Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
1999 Männer und andere Katastrophen (TV film)
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)
1996 Black Jack (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)

TV seriály

2019 Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (10)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Add a Friend (TV seriál)
Neues Leben, neues Glück (S03E10)
Stein, für Stein, für Stein (S03E09)
Turm der Liebe (S03E08)
další epizody (9)
2013 Add a Friend (TV seriál)
Gute Reise (S02E10)
Posttraumatisches Lecksyndrom (S02E09)
Stripper oder Fotograf (S02E08)
další epizody (6)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Die Erlösung (E04)
Der Sturz (E03)
Der Verdacht (E02)
další epizody (4)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Wehrlos (S04E19)
Angst um Emma (S04E18)
Schlaf, Kindchen, schlaf (S04E17)
2008 Herzog (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
Keine Heimat (S03E04)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Einbruch (S01E01)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Ritas Welt (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2019 Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)

Producentská filmografie

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky