foto

Frank Carson

  • nar. 11.6.1926 (93 let)
    Belfast, Hrabství Down, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Wild About Harry
1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1988 Testimony

TV seriály

1999 Belfry Witches (TV seriál)
Hope & Glory (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1972 Pebble Mill (TV seriál)
1956 Opportunity Knocks (TV seriál)

Dokumentární

2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
1977 Everyman (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Smyslné hříchy

Host

TV pořady

1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1983 This Is Your Life (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky