foto

Mari Hošino

  • nar. 27.7.1981 (38 let)
    Fujimino, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 44-sai no chiarîdâ!! (TV film)
2014 Naze Shojowa Yukai Sa Renakereba Naranakatta no Ka? (TV film)
Zenmo no Boku ga Bengoshi ni Natta Riyu (TV film)
Čúzai keidži: Okutama keikoku – Sacui no jasókjoku (TV film)
2012 Haiiro no niji (TV film)
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
3 nen B gumi Kinpachi Sensei SP (TV film)
Hikaru hekiga (TV film)
Kichijoji no Asahina-kun
2010 Sankyô no shô (TV film)
Yamanai Ame wa Nai (TV film)
Šicuren sacudžin
2009 60 sai no Love Letter
Danzetsu (TV film)
Keitai kareši
Kyou Kara Hitman
Nafukovací panna
Nene (TV film)
Watashi wa neko sutôkâ
2008 Dansou no reijin (TV film)
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Kjó wa Šibuja de 6 Dži (TV film)
Okusama wa Keishi Sokan 3 (TV film)
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Hitoribocchi no Kimi e (TV film)
Kekkon sagishi (TV film)
Kêtai Deka the movie 2 - Ishikawa Goemon ichizoku no inbô - kettô! Gorugoda-no-mori
2006 Macumoto Seičó Supešaru: Jubi (TV film)
2005 Kindaiči šónen džikenbo: kjúkecuki densecu sacudžin džiken (TV film)
Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Ooku (TV film)
Sajonara Midori-čan
2004 Infekce
Shinibana
2001 Puratonikku sekusu (TV film)
2000 Go-Con! Japanese Love Culture

TV seriály

2020 Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Stalker no alibi (E02)
2019 Ghosttown (TV seriál)
Kami no te (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Gohan taisakušicu (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 Keidži 110 kiro (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Kazoku hakkei (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
SOIL (TV seriál)
2009 Happy Birthday (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
Tokyo Love Collection (TV seriál)
2005 Koi no džikan (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpachi sensei 7 (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
Ooku Dai-isho (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Hito ni jasašiku (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
Moshichi no Jikenbo (TV seriál)
Platonic Sex (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 3nen Bgumi Kinpači-sensei (TV seriál)
Oni no sumika (TV seriál)
1997 Eve (TV seriál)
Garasu no kucu (TV seriál)
1996 Doku (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
1988 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky