foto

Jose Yenque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Exodus of the Prodigal Son
2017 Mucho Dinero
Welcome Back
2016 A Life Lived
Hustle vs. Heartache
Second Sight (TV film)
2012 Kidnapped Souls
2011 11:11
Borderline Murder (TV film)
Freeloaders
Happy New Year
Hearts of Men
Lost Revolution
Mamitas
Miss Bala
2010 Elite
2008 Bloom
Chladnokrevná hra
2007 I Believe in America
Marlowe (TV film)
2006 Bad Dream
Broken
Last Adam, The
Úkladná vražda
2005 Mezi světy
Na konci světa
Perceptions
2004 Růžové pěsti
Wednesday Afternoon
2001 Innocent
Mimo zákon
The Blue Diner
2000 Price of Glory
Traffic - Nadvláda gangů
1998 Going Nomad
Návrat elitního agenta
1997 Fall
Foto Novelas: The Fix (TV film)

TV seriály

2020 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá čtvrtá (S03E04)
2018 Lucifer (TV seriál)
Boo Normal (S03E25)
Poslední loď (TV seriál)
Odvaha (S05E09)
Čest (S05E08)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Navěky (S06E09)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spooked (S11E06)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kyle Ainge (S05E11)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis and Dee's Mom Is Dead (S03E03)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odepnutý opasek (S04E15)
2005 Not So Foreign Filmmakers Showcase (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Šestý porotce (S10E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Křižovatka (S07E15)
2000 City of Angels (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
El Mundo Gira (S04E11)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2005 Por un puñado de rosas (TV film)
2003 Latin Lifestyles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky