foto

Michael Leigh Cook

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waking Life
2018 Weight
1999 Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)

TV seriály

2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2015 Honosné vraždy (TV seriál)
2014 Záhady hradů (TV seriál)
2013 Pohled zevnitř: Americká mafie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky