foto

Bettina Braun

  • nar. 31.3.1969 (51 let)
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Der Ruf der Berge (TV film)
2004 Weißblaue Wintergeschichten (TV film)

TV seriály

2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verlustangst (S16E30)
Missverständnisse (S16E29)
Offene Baustellen (S16E28)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schlüsselmomente (S15E09)
Hiobsbotschaften (S15E08)
Mit hohem Einsatz (S15E07)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Getrennte Wege (S14E24)
Bedrohliche Träume (S14E23)
Schmerzgrenze (S14E22)
2010 dasbloghaus.tv (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geheimniskrämerei (S13E06)
Vom Blitz getroffen (S13E05)
Wunder (S13E04)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles anders (S12E06)
Hoch hinaus (S12E05)
Wohin des Weges? (S12E04)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)

Dokumentární

2018 Lucica und ihre Kinder
2011 Wo stehst du?
2008 Was du willst
2004 Was lebst Du?
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Wo stehst du?
2008 Was du willst
2004 Was lebst Du?

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Lucica und ihre Kinder
2011 Wo stehst du?
2008 Was du willst

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Was lebst Du?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky