foto

Jörg-Michael Baldenius

  • nar. 1940
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Tatort - Tödliche Vergangenheit (TV film)
1979 Das tausendunderste Jahr (TV film)
1977 Konsequenz, Die
Planübung (TV film)
Rückfälle (TV film)
Tatort - Reifezeugnis (TV film)
1976 Hans im Glück (TV film)
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Stellenweise Glatteis (TV film)
1974 Tatort - Nachtfrost (TV film)
1973 Smog hrozí (TV film)
Van der Valk a boháči (TV film)
1972 Liebe Mutter, mir geht es gut
Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Ich werde dich töten, Wolf
Tatort - Blechschaden (TV film)
1969 Blinker

TV seriály

1974 Unter einem Dach (TV seriál)
1972 Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)
1972 Gran Canaria (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Gran Canaria (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky