foto

Jörg-Michael Baldenius

  • nar. 1940
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Das tausendunderste Jahr (TV film)
1977 Die Konsequenz
Planübung (TV film)
Rückfälle (TV film)
1976 Hans im Glück (TV film)
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Stellenweise Glatteis (TV film)
1973 Smog hrozí (TV film)
Van der Valk a boháči (TV film)
1972 Liebe Mutter, mir geht es gut
1971 Ich werde dich töten, Wolf
1969 Blinker

TV seriály

1991 Místo činu (TV seriál)
Tödliche Vergangenheit (S22E06)
1977 Místo činu (TV seriál)
Reifezeugnis (S08E04)
1974 Unter einem Dach (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Nachtfrost (S05E01)
1972 Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Strandgut (S03E06)
1971 Místo činu (TV seriál)
Blechschaden (S02E06)

Režijní filmografie

Filmy

1972 Gran Canaria (TV film)

TV seriály

1974 Místo činu (TV seriál)
Kneipenbekanntschaft (S05E10)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Gran Canaria (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky