foto

Anna Lipko

  • nar. 2.5.1973 (46 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skolženije

TV seriály

2019 Bludnyj syn (TV seriál)
Fantom (TV seriál)
2017 Sledstvije ljubvi (TV seriál)
2016 Ključ k jego serdcu (TV seriál)
2014 Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Poslednij raund (S04E30)
další epizody (29)
2013 Karpov (TV seriál)
Chod koňom (S02E22)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Sdělka s sovesťju (S03E28)
další epizody (28)
2012 Znak istinnogo puti (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
další epizody (28)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (28)
2010 Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Putějcy (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Parfjumer (S04E64)
2007 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ženskije ulovki (S04E42)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Častnyj dětěktiv (S03E56)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Mat v tri choda (S01E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Parfjumer (S04E64)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky