foto

Andrej Sněžko

  • nar. 17.12.1971 (48 let)
    Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skolženije
2008 Nákaza
2007 Svjatoje dělo
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 God kultury (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Štabs-kapitan (E01)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Vižu - znaju (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gazovaja ataka (S08E15)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
2013 Torgovyj centr (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Menty (S02E30)
Pjatnickij (TV seriál)
Bolše, čem obida (S03E24)
Rabota nad ošibkami (S03E10)
Adaptacija (S03E04)
2012 Bigl (TV seriál)
Čjornaja vdova (E11)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Novyj zakon (S02E29)
Drugije zakony (S02E23)
další epizody (9)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nastojaščij polkovnik (S01E09)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Odin iz nas (S01E30)
Metka (S01E26)
Gdě-to rjadom (S01E16)
další epizody (6)
Profil ubijcy (TV seriál)
Velosipedist (S01E07)
Dikij (TV seriál)
Stavki sdělany (S02E11)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Roman s ubijcej (S04E02)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Traur (S02E40)
PPS (S02E30)
Duraki (S02E22)
další epizody (4)
Čas Volkova (TV seriál)
Led (S03E35)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S09E19)
2007 Atlantida (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Papiny dočki (TV seriál)
Sled (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Ljubovnyj kvadrat (S02E08)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky